Tijd voor Slaap Coachingstraject

Zijn jouw nachten onderbroken? Krijg je jouw kindje niet in een fijn ritme of is er onrust? Heb je al van alles geprobeerd en zit je met je handen in het haar?

Herken je dit?

En liever zou je…

Bodyrocking en hoofdbonken

Tijd voor Slaap coachingstraject

In dit traject van 3 weken gaan we samen aan de slag met de slaapjes van jouw kindje. Het resultaat? Meer (nacht)rust voor jou en je kindje, meer gezelligheid in het gezin, meer vertrouwen in jouw aanpak en meer tijd voor jezelf en voor elkaar.

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Sophie. Ik ben moeder van 2 prachtige kindjes: Tim (2 jaar) en Isa (0 jaar). In de eerste zes maanden van Tim zijn leven was hij nogal een slechte slaper, zowel overdag als in de nacht. Wat ik ook probeerde, het leek maar niet te helpen. Na een halfjaar besloten we om deze reden een slaapcoach in te schakelen. Waar ik eerst alleen maar kon denken: ‘Ik moet dit toch zelf kunnen?!’ dacht ik al snel: ‘Wat fijn dat er iemand is die met me meedenkt en naar me luistert’.

Op dat moment had ik al een kindercoachpraktijk maar kon ik alleen nog maar denken: “Hoe fantastisch zou het zijn als ik andere moeders hier ook mee kan helpen?” Er is zo veel informatie over zwangerschap, de bevalling en de kraamweek, maar welke informatie is er eigenlijk over de tijd daarna?!

Ik verdiepte me in slaap door er enorm veel over te lezen en een opleiding te volgen en leerde dat slapen een proces is: baby’s moeten leren slapen, zoals kindjes moeten leren fietsen.

Nu begeleid ik moeders met baby’s en kinderen t/m 3 jaar met allerlei soorten slaapproblemen. Daarnaast ben ik onrustdeskundige. Bij onrust kun je bijvoorbeeld denken aan reflux, darmkrampjes of koemelkallergie. Dit maakt dat ik niet alleen naar slaap kijk, maar ook naar alle factoren eromheen.

coaching-slaapplan-premium-consult-tijdvoorslaap.jpg

Wat krijg je tijdens het Tijd voor Slaap coachingstraject?

Investering Tijd voor Slaap coachingstraject: 479 euro incl. BTW

Extra bij te boeken:

Follow-up

95 euro incl. BTW

Een telefonisch consult van max. 60 min. Na ons gesprek ontvang je een samenvatting via de mail. Een follow-up is alleen bedoeld voor ouders die al een traject bij mij hebben afgenomen.

Extra coaching

199 incl. BTW voor één week

Extra coaching na een traject is los bij te boeken in overleg.

Dit zeggen anderen:

Investering Tijd voor Slaap coachingstraject: 479 euro incl. BTW

Veelgestelde vragen

Het traject duurt in totaal 3 weken. We starten met een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hierna ontvangen jullie het intakeformulier. Ik maak een slaapplan voor jullie, welke we vervolgens samen doornemen in een telefonisch gesprek. Is alles duidelijk? Dan begint het drie weken durende traject.

Dit is mogelijk in overleg. Meestal is 3 weken coaching echter voldoende.

 Wanneer jullie aan de gang gaan met het slaapplan, krijgen jullie 6 dagen in de week support via whatsapp en aan het einde van elke week hebben we telefonisch contact.

Binnen nu en uiterlijk twee weken kunnen jullie aan de slag.

Je kunt de betaling veilig en gemakkelijk met iDEAL voldoen of de factuur zelf overmaken. De betaling dient vooraf te zijn voldaan.

Dat snap ik! Het is ook spannend. Maar stel je eens voor dat je dit niet zou doen? Hoe zou het voelen om nog langer door te modderen, terwijl je eigenlijk weet dat je hier geen energie meer voor hebt? En stel je eens voor dat het over drie weken, na afronding van dit traject, het er echt heel anders uit kan zien.

Dit traject kost 479 euro incl. BTW

Stel je vraag gerust door een mailtje te sturen naar info@tijdvoorslaap.nl. Ik denk graag met je mee.

Je staat op een kruispunt:

Ga zelfverzekerd de nachten in

Vraag het Tijd voor Slaap Coachingstraject aan