Over mij

Mijn naam is Sophie Heesen. Ik ben gediplomeerd slaapcoach voor baby’s en kinderen van 0 t/m 3 jaar. Van oorsprong ben ik juf in het basisonderwijs en een paar jaar geleden heb ik me om laten scholen tot kindercoach. Met deze achtergrond ben ik een eigen praktijk gestart in 2016 en heb ik al vele kinderen en hun ouders mogen helpen.

In 2019 ben ik moeder geworden van ons zoontje Tim. Het eerste halfjaar van zijn leven was hij nogal een slechte slaper, zowel overdag als in de nacht. Wat ik ook probeerde, het leek maar niet te helpen. Na een halfjaar besloten we om deze reden een slaapcoach in te schakelen. Waar ik eerst alleen maar kon denken: ‘Ik moet dit toch zelf kunnen?!’ dacht ik al snel: ‘Wat fijn dat er iemand is die met me meedenkt en naar me luistert’.

Ook na het traject met de coach ben ik me blijven verdiepen in slaap en heb ik hier verschillende boeken en artikelen over gelezen. Ik wilde zo veel mogelijk weten over alles wat met slapen te maken heeft. Er bleef echter één gedachte door mijn hoofd spoken, die ik maar niet los kon laten: ‘Wat als ik ouders het vertrouwen mag geven dat het slapen van hun kleintje beter kan worden?’

In mijn praktijk begeleid ik baby’s en kinderen t/m 3 jaar met allerlei soorten slaapproblemen. Daarnaast ben ik onrustdeskundige. Bij onrust kun je bijvoorbeeld denken aan reflux, darmkrampjes of koemelkallergie. Dit maakt dat ik niet alleen naar slaap kijk, maar ook naar alle factoren eromheen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen? Kijk dan eens bij het coachingstraject die ik aanbied.